مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی حقوقی

مقداری طلا و دلار منزل برادرم داشتم . زن برادرم بدون اطلاع قانونی به برادرم با رای دادگاه و نماینده دادستان و کلانتری با شکستن قفل برای بردن اثاثیه اقدام نموده و سایل شخصی یرادرم و طلا و دلار مرا نیز برده . برایش اظهارنامه فرستادم بمنطور عودت طلا و دلار . ایشان در کمال وقاحت و بی ادبی از من به جرم افترا و نشر اکاذیب در دادگاه از من شکایت کرده . در دفاع از خودم در دادگاه چه بگویم و چگونه طلا و دلار به ارزش300 میلیون را پس بگیرم در لیست دادستان دلار و طلای من قید نشده ‌قطعا زیرکانه و دور از چشم نماینده برداشته

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اثبات این موضوع کار بسیار دشواری است و خیلی بستگی به روند رسیدگی دارد. در نظر داشته باشید که شما در مقام دفاع نیستید و باید اثبات کنید که ایشان دلار و طلای شما را برداشته است