مشاوره حقوقی رایگان - تائید شدن جانبازی کمیسیون 134سپاه

باسلام و خسته نباشید
اینجانب بسیجی هستم که در حین ماموریت و حفاظت از صندوق رای سال 96 با تعدادی اراذل که به حوزه رای حمله کردند درگیر شدیم و اینجانب از ناحیه پا دچار مجروحیت شدم و بعد از چند سال در کمیسیون 134سپاه جانبازیم تائید شد و نامه جهت تعیین درصد به بنیاد شهید معرفی شدم، اگر بنیاد درصد تعیین نکرد باید از چه راهی پیگیری کنم و آیا بنیاد میتواند با توجه به تائیدیه سپاه درصد ندهند و چرا خود سپاه درصد تعیین نکرد ممنون میشوم راهنمایی فرمائید،، با تشکر

پاسخ ها :

درصد جانبازی تایید جانبازی کمیسیون 134 سپاه کمیسیون ماده 134 سپاه جانبازی