مشاوره حقوقی رایگان - ادعای همسایه در پیشروی زمین

با سلام و وقت بخیر.
من دارم یک منزل شمالی میسازم که تازه بعد از زدن فونداسیون، ستون سقف و . . . که الان در مرحله نازک کاری هست و همسایه پشتی ادعا میکند 25 سانتی متر به طول 8 متر من از زمین او گرفتم و میگوید تخریب کنم با توجه به این که اول اون ساخته و بعد از 5 سال من دارم میسازم و این که یک دیوار گلی پشت خونه او هست که از اون 25 سانتی متر فاصله گرفته است و میگوید دیوار برای باغ پشتی هست.
به نظر شما میتواند حکم تخریب بگیرد؟

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

برای اطمینان و جلوگیری از هر نوع ضرر که در صورت ساخت منزل هنگفت خواهد بود ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مهندس ثبتی اقدام کنید