مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بیسوادی شخص

سلام، وقت بخیر خدمت اساتید محترم و دلسوز. بنده جهت تقسیم ترکه دادخواستی تنظیم کردم که اموال پدربزرگم تقسیم بشود و بنده هم جزء وراث قانونی هستم. تاریخ رسیدگی هم در خردادماه است. دایی بنده با جعل امضا پدربزرگم بعد از فوت او خونه رو در برگه ای فروش نامه به نام مادربزرگم زده است. یعنی پدربزرگم به دروغ به مادربزرگم فروخته که بعد از فوت مادربزرگم به نوه ها ارث نرسد.
با این حال قبل از تاریخ رسیدگی ملک عرصه و اعیان را فروخته و از مادربزرگ پیر من هم سوء استفاده کرده و چون سواد ندارد و با پول فروش ملک ارثی به اسم مادربزرگمم خونه جدید خریده است و به نام مادربزرگم زده است که که بعد فوت او خونه به او برسد. اگر در دادگاه اثبات شود جعل امضا یا اثر انگشت صورت گرفته چی میشود؟ بنده چطوری به پولی که دایی بنده از فروش ملک گرفته و خونه خریده میرسم؟ کلا چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جعل امضاء جرم کیفری است و مجازات زندان دارد باید درخواست کارشناسی نمایید