مشاوره حقوقی رایگان - ارز دیجیتال

سلام، وقتتون بخیر.
در سایت آگهی استخدام یک کاری به چشم من خورد و میخواستم بدونم از لحاظ قانونی مشکلی دارد یا نه اونم کار با ربات تلگرام هست که از ما یک مبلغی رو میگیرند که به ما یک ربات میدهند و ما توسط اون ربات تبلیغ ها رو میبینیم و اون ربات هم در ازای دیدن تبلیغ ارز دیجیتال مثل بیت کوین یا لایت کوین به ما میدهد. اون آقایی که به ما این ربات رو داده بعد از رسیدن به یک حدی از ارز از ما به قیمت همون لحظه ی دلار میخرد و واریز میکند.
ممنون میشم زود جواب من رو بدهید که مشکل دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
معمولا این گونه پیشنهادها نوعی کلاهبرداری هست و توصیه می‌شود اقدام به انجام این گونه کارها ننمایید.