مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه فسخ معامله

با سلام.
9 سال پیش از کسی یک واحد پیش خرید کردم و به دلیل ناتوانی مالی سازنده کار ناقص رها شد.
4 سال پیش از او شکایت کردم البته متن شکایت رو اشتباه نوشتم. باید مینوشتم تکمیل و تحویل مبیع، نوشته بودم تحویل مبیع.
این شکایت سال گذشته به سرانجام رسید و محکوم شد به تحویل مبیع.
روز اجرای حکم مامور کلانتری گفت باید این طوری نیمه کاره تحویل بگیری.
گفتم این آپارتمان 50درصد کارهایش مونده است.
گفت همین طوری تحویل بگیر و بعد برو دوباره یک شکایت بنویس تکمیل و تحویل مبیع.

گفتم باشه و تحویل گرفتم.
فردای آن روز رفتم دفتر خدمات قضایی یک شکایت بنویسم که بیاید تکمیل کند.
مسئول دفتر گفت: قبل از دادخواست باید اظهارنامه فسخ برای او بفرستی و برای او فرستادم.

سازنده واحد هم زرنگی کرد سریع اومد به اظهارنامه من جواب مثبت داد گفت باشه بیا فسخ کنیم.
چون به نفع او بود. من 9 سال پیش 30 میلیون به او دادم.
اگر فسخ میکردیم اون بعد از 9سال همون اصل مبلغ رو به من میداد و معامله فسخ میشد.
البته فقط به اظهارنامه جواب داد و در عمل هیچ کاری نکرد. الان از تحویل ملک خودداری میکند و میگوید این معامله فسخ شده است.
اگر اظهارنامه فسخ بفرستی و طرف فقط جواب مثبت بدهد در سامانه ثنا و در عمل هیچ کاری نکند، معامله فسخ میشود؟