مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با مبایعه نامه

با سلام. در سال 83 مبایعه نامه دستی همراه شهود بابت یک واحد آپارتمان بدون سند که هنوز هم سند ندارد از پدرم که در منزل نوشتیم خریداری نمودم. و یک وکالت کلی نیز از پدرم دارم. و یک مبایعه نامه هم در بنگاه که امضا پدرم و شهود یک برادر و خواهرم البته اثر انگشت آن موقع یا نمی خواستند یا مشاور املاک نگرفت. این مدارک را دارم پدرم نیز سال 86 فوت کرده و چون ملک متعلق به تعاونی مسکن می باشد هنوز اقدام به سند نشده. البته شرکت تعاونی با همین مدارک من به من وکالت و نامه تحویل آپارتمان داده. البته شاکی هم ندارم ولی برای اطمینان آیا می توانم از دادگاه با توجه به مبایعه نامه حکم بر مالکیت خودم بگیرم. خواهر و برادرم نیز می توانند شهادت دهند. اگر جواب بله است چه مدت زمان می گیرد که حکم بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

بله میتوانی،مدت مشخص نمیشود وقت دادگاه فرق میکند ،،،،حداقل 5،6ماه میشه شایدهمبیشتر