مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه قیمت اضافه مساحت ملک

با سلام. بنده یک خونه فروختم که سند آن مشاعی بود و در قولنامه هم ذکر شد که متراژ این خونه 170 متر و با این قیمت است. حالا که رفتیم دنبال سند و سند هم به نام خریدار خورده متوجه شدم که ملک 175 متر در سند خورده است. با وجود این که سند به نام خریدار خورده بنده میتونم ادعای مبلغ اضافه بنا رو کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.بله میتونید بابت اضافه متراژ ازشون مبلغ درخواست کنید.

غلامرضا مرادی

جناب آقای غلامرضا مرادی :

اگر با خریدار به توافق نرسید، بله می توانید...