مشاوره حقوقی رایگان - چک پشتوانه ی وام بانکی

سلام
شوهر خواهرم یکسال پیش برای دریافت وام از من چکی را گرفت و در اختیار بانک گذاشت در حالی که من نه حقوق بگیر هستم که فیش حقوقیه خود را ارائه بدهم نه مبلغی در حساب خود دارم.
لازم به ذکر است که برای ضمانت وام فرمی را در بانک امضا نکردم و متعهد به پرداخت مبلغ وام نشدم
فقط یک فقره چک به ایشان دادم
ضامن های اصلی دو کارمند بودند که هم چک و هم فیش حقوقیه خود را نزد بانک برده و متعهد به پرداخت وام شدند

حال اقساط وام پرداخت نشده و میخوام بدانم که آیا بانک میتواند بر اساس چک من اقدام کند و باعث توقیف اموال من شود در حالی که من متعهد به چیزی نیستم

پاسخ ها :

محسن خواجه پور

جناب آقای محسن خواجه پور :

امضا و تحویل چک به هر کس دلیل بر مدیون شما میباشد هر چند تعهدی در بانک هم نداده باشید .بانک میتواند بر روی چکهای هریک ازضامن ها اقدامات قانونی کند.