مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

با سلام و درود
من در تاریخ 15/12/96 با موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر حادثه بودم بعد از طی مراحل دادگاه و پزشک قانونی و معرفی به بیمه . بیمه گفت که چون اجراییه قانون خسارت راننده مسبب حادثه از برج 5 سال 96 اجرایی شده فقط به شما از کار افتادگی تعلق میگیره در صورتی که پزشکی قانونی هم ارش و هم دیه را تایید کرده بود . و من موقع خرید بیمه نامه هزینه مربوط به حوادث راننده رو هم پرداخت کردم . حال بیمه فقط از کار افتادگی به من داده و دیه و ارش رو پرداخت نکرده است باید از بیمه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

تاریخ خرید بیمه نامه 96/02/11 بوده است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بله حتما هم شکایت شما جواب خواهد داد.چرا که ق بیمه اجباری و با الاخص مواد 3 64 و65 از قانون اخیر الذکر تکلیف را مشخص کرده و در چندین پرونده نیز اینجانب حکم محکومیت شرکت بیمه را گرفته ام و..