مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تصادف

سلام ماشینم پرایده مسافرکشم
سه شنبه ی هفته پیش وارد کوچه ای شدم و جلوم یه ماشین پرشیا بود از رو به رو یه ماشین دیگه میخواست وارد کوچه بشه که منم پشت پرشیا حرکت کردم تا کوچه رو رد کنیم یه دفعه همین پرشیا دنده عقب گرفت پارک کنه اومد رو سپر ماشینم و کنج سپرش جلو پنجره و کولر ماشین رو داغون کرد پرشیاییه عجله داشت که بره منم عجله داشتم کارت ماشین رو جا به جا کردیم و شماره گرفتم و رفت فرداش زنگ زد چلو پنجره و چراغ رو درست کرد گفت کارت رو بده من میخوام با ماشین جایی برم لازم دارم فردا کولرت رو درست میکنم منم ندادم گفت پس،فردا بهت زنگ میزنم بیا که کولرت رو درست کنم اما زنگ نزد و زنگ زدم گفت فامیل مون مرده شهرستانم تا دوشنبه نمیام(دقیقا مشخص بود دروغ میگه) و با جر و بحث تلفن رو قطع کردم اما شنبه بابای طرف زنگ زد گفت بیا کولرت رو بدم درست کنن موقعی که اومد گفت ببین پسرم پول نداره کارگره هر چه قدر خرج برداشت یه جوری با هم کنار میایم پدره خیلی آدم خوبی میومد باتری سازی کولر رو داشت درست میکرد قطعه اینها خرید پدره برای کولر ماشینم اما گفت پولم به نصف گاز میرسه بیا جون مردی کن این پول رو بگیر یه کمی بزار روش سال بعد خودت بزن قبول کردم گفت کارت رو بده ماشینت همین جاست من برم هرچی لازم داشت فاکتور کن برام بفرست کارت به کارت کنم نود هفت تومن مازاد بر خرج طرف خرج ماشینم کردم اما وقتی فاکتور رو فرستادم میگه قطعس استفاده کردی به من ربطی ندارد من پنجاه بیشتر نمی‌دم چیکار کنم آیا میتونم اون مبلغ رو بگیرم و چه طوری؟ شاهد تو تصادف ندارم ولی قطعه فروشه و باتری سازه و کارگرش شاهدن اگه مقاومت کنه میشه کل پول گاز کولر رو هم بگیرم منم مسافر کشم تو موقعیتیم که هزار تومنم برام مهمه

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

چون قبلا تامین دلیل نکردی و میزان خسارات مشخص نیست لذا اثبات امر مشکل و احتمالا پرونده مطروحه از جانب شما فاقد نتیجه خواهد بود