مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

با سلام
خانم من چند ماهی هست به خانه پدرش رفته و تقاضای مهریه و نفقه داده و پسر 2ساله ام رو با خودش برده خونه پدری هردوی ما در یک شهرستانه، اما محل اقامت و کار من در شهرستان دیگه ای است، الان خانمم بخاطر اینکه من و خانوادم رو از دیدن پسر محروم کنه رفته یه شهرستان دیگه که خونه مجردی برادرشه ساکن شده و تا شهرستان ما 3ساعت راهه، ایا خانم میتونه محل زندگیش رو تغییر بده؟ لطفا راهنمایی کنید چطور میشه هم خانواده و هم خودم پسرم رو در شهرستان محل ازدواج و خانه پدری ببینیم.باتشکر

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

دادخواست ملاقات فرزند مطرح نموده و شرایط را مطرح کنید تا قاضی رسیدگی کننده ، دستور مقتضی صادر نماید . در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

شما باید برای ملاقات فرزندتان دادخواست بدید محل ملاقات تعیین کنید