مشاوره حقوقی رایگان - لغو توقف اجرا

بسمه تعالی
سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر و قدردانی از حضرتعالی، با توجه به اینکه رای هیا ت تشخیص و رای هیات حل اختلاف در اداره کار شهرستان بین بنده و یکی از بانکهای خصوصی، به نفع بنده بوده ولی بانک طی اقدامی از طرف دیوان عدالت اداری توقف اجرای حکم را گرفته و بنده نیز دادخواست ورود ثالث و لغو توقف را به دیوان عدالت اداری داده ام
چگونه میتوان طبق قانون ، لغو توقف اجرا را گرفت ؟ از اینکه راهنمایی میفرمایید بینهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

لغو توقف اجرا شدنی نیست بعد از درخواست بانک و صدور دستور موقت و توقف عملیات اجرا الباقی ماجرا به نتیجه پرونده و درخواست بانک بستگی داره .