مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ديه بعد از رضايت در اورژانس

در تاريخ ٩٧/٧/٢٥سوار اتوبوس بودم كه يك خاور ازپشت به اتوبوس خورد و در اثر تصادف پشت سر من باد كرد، اورژانس به بيمارستان برد، بعد از عكسبرداري كه مورد خاصي نبود در اورژانس رضايت دادم، ولي يك روز بعد از برگشت شديدا سردرد و گلو درد داشتم، اين مدت منتظر بودم خوب بشم، ولي از همون ناحيه سرم تا گردن هنوز درد دارم و به سختي سر به راست ميچرخونم. و اما سوالم :
آيا بعد از گذشت اين مدت ميتوانم برای مطالبه ديه اقدام كنم ؟ برای مطالبه ديه، برای تامين مخارج پزشكی از ابتدا چه مراحلی را بايد طی كنم و به كجاها بايد مراجعه كنم. از وقتی كه صرف كمك ميكنيد متشكرم

پاسخ ها :

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

متاسفانه چون رضایت دادید کاری نمیشه انجام داد ولی باید مطمئن باشید که رضایتتون در پرونده ثبت باشه