مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام و عرض ادب و ممنون از سایت بسیار خوب
در تصادف منجر به فوت با عابر ،،،
خودرو بدون بیمه 50 درصد
عابر مرحوم 50 درصد مقصر شدن

نحوه دریافت دیه چگونه است
آیا عابر دیه کامل باید بگیره
در کل روال چیست
یکی گفت پنجاه درصد راننده باید بده پنجاه درصد دولت میده

پاسخ ها :

احمد اسدی

جناب آقای احمد اسدی:

عابر مرحوم دیه اش را بطور کامل خواهد گرفت نداشتن بیمه خودرو مانع پرداخت نیست

پرسشگر :

سلام مجدد
عابر مرحوم کل دیه را میگیرد یا پنجا درصدی که در کارشناسی تعیین شده ؟
خودرو هم بیمه نداشته

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اولیاء دم عابر کلا 50 درصد دیه را ازمقصر یا بیمه اش دریافت می کنه

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که عابر 50 درصد مقصر شناخته شده باشد ومورد حکم قطعی واقه شده باشد تنها 50 در صد دیه وخسارت پرداخت می گردد ولا غیر. ودر صورتی که از بابت تقصیر متوفی به شما خسارتی وارد شده باشد لازم است 50 درصد ان از ما ترک متوفی به نفع شما جبرات گردد.

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

در صورتی که وسیله نقلیه بیمه باشد کل مبلغ را بیمه پرداخت میکند

سمیرا رشیدآبادی

سرکار خانم سمیرا رشیدآبادی :

دیه عابر به صورت کامل پرداخت می شود