مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت

با سلام
من از کارفرمام شکایت کردم و رای به نفع من در اداره کار صادر شد برای اجرای رای و گرفتن مطالباتم پرونده رو بردم دفاتر خدمات قضایی بعد از ا‌ون به شعبه مجمع عدالت تجریش مراجعه کردم متن اجراییه رو بردم دادم به قسمت اجرای احکام الان توی سامانه ثنا زده وقت نظارت پرونده 09/09/1400 هستش
مگر ظرف 10روز بعد از اجراییه رای نباید اجرا بشه؟!
تا موعد وقت نظارت اقدام دیگه ای لازم هست که انجام بدم؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
منظور این است که پرونده در نوبت بررسی قرار گرفته تا در موعد مقرر دستور لازم بر روی آن صادر گردد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
وقت نظارت مهلتی است که دادگاه برای دفتر شعبه تعیین می نماید تا پرونده از روند رسیدگی خارج نشده و مجددا جهت دستورات جدید نزد قاضی برده شود. بنابراین برای این مهلت شما لازم نیست کار خاصی انجام دهید.