مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل از پیمانی به رسمی

سلام من پدرم نزدیک 15سال است در شهرداری با خود سازمان هم کار می کند { سال به سال قرارداد تمدید می کنند } البته قبلا هم در جای دیگر سابقه بیمه داشت حالا چطور می توانیم ایشان را از قراردادی به رسمی تبدیل کنیم ... مرسی

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع تابع نظامات سازمان وموافقت مسئولین مربوطه است واقدام قضائی در این خصوص متصور نیست