مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادیار

سلام من چند روز پیش برام پیامک کشف حجاب اومد و گفتن 7 روز توقیفی داره که من ماشین بردم پارکینگ و بعد 7 روز کاراشو کردم و ماشین از پارکینگ گرفتم ولی فرداش این پیامک اومد؟!!!!
آقاي... پرونده شما به شماره
.... و شماره بايگاني......
به شعبه4 دادياري-كرج ارجاع شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد یعنی چی این پیامک اصن باید برم ..... یا مهم نیست .... اگه ادرسشم میدونید ممنون میشم بگین

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام پرونده شما به شعبه ذکر شده ارجاع شده شما باید منتظر بمانید اگر لازم شد براتون اخطار میاد تا در شعبه حاضر شوید. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir