مشاوره حقوقی رایگان - آیا رشته کارو دانش میتواند برای دانشگاه افسری شرکت کند

سلام و عرض ادب من یه پسر17هستم پایه تحصیلی من کارودانش هست و معدل کلاس دهم من 17/74صدم بوده آیا من میتوانم شرکت کنم؟ من از لحاظ ورزش هم مقام کشوری دارم به دلیل شرایط اقتصادی بد خونمون در حاشیه شهر است که مرکز اقلیت دینی هست آیا این شرایط میتواند برای من مشکل ساز باشد؟ با تشکر که وقت میزارید و به سوالات ما جواب میدهید

پاسخ ها :

استخدام دانشگاه افسری دانشگاه افسری