مشاوره حقوقی رایگان - معافیت بخش 32 بند 11

درود..
سال 87 بخاطر اضطراب و شوک پانیک عصبی معافیت ماده 32 بند 11 گرفتم. تحت درمان دکتر بودم و الان خیلی خوبم و هیچ مشکلی ندارم و دارو ام مصرف نمیکنم.
پایه دو رو قبل خدمت گرفتم حتی یکبار از اعتبارش گذشت دوباره 10ساله بهم دادن الان که بعد از 13سال اقدام کردم برای پایه 1 وقتی به درمانگاه ناجا گیلان مراجعه کردم دکتر بدون معاینه منو تایید نکرد!!
خواهشاً راهنماییم کنید
سپاسگذارم،☺️

پاسخ ها :

گواهینامه در صورت معافیت پزشکی ماده 32 بند 11 معافیت پزشکی ماده 32 بند 11 گواهینامه