مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت از طرف طلبکار شخص غیر

با سلام. برادر خانم بنده از طرف 2 طلبکار مالی حکم جلب داره، این دو طلبکار حکم ورود به مخفیگاه دارند و تا الان چندین بار وارد منزل ما شدند و یک بار هم منزل پدر بنده که هیچ ربطی به این ماجرا نداریم رفته و مدام هم تهدید میکنن که اینقدر منزل پدر شما میرویم آبرو ریزی میکنیم تا به نتیجه برسیم. مدام برای بنده و همسرم سلب آسایش کرده و آبروریزی می کنند و به تلفن خانمم یا پیام می دهند یا زنگ میزنند. چگونه بایستی از این دو شخص شکایت بکنم که نه به منزل پدرم بروند و نه به منزل خودم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توجه به اینکه ورود آنها با حکم قانونی بوده کار ساده ای نخواهید داشت شما باید اثبات کنید که ایشان قصد مزاحمت دارند نه دستگیری متهم که اثبات این موضوع دشوار است