مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو 206 چپیه

سلام من 6ماه پیش یه پژو206 از یه آقای خریدم به مبلغ 84میلیون که 64میلیونشو داداشم درچک 10میلیونی بهش دادام بعد از پاس شدن چک ما رفتیم تعویض پلاک که متوجه شدم جلو یه ماشین راهی شدید داشته که پلاک سینی ماشین دستکاری شده ماشین تعویض پلاک نکردن مدارک معرفی کردن به ایران خودرو که من رفتم از فروشنده شکایت کردم دادگاه منو معرفی کرد به کارشناس و بعد مطلع شدم که ماشین هم چپیه و هم درب ها و صندق کاپوت تعویض بعد آقا یه فروشنده اینارو به من نگفته بعدشم فهمیدم موتور ماشین هم تعویض همه جوره سرمن کلا گذاشته من رفتم شکایت کردم اش قراره چند روز دیگه بیاد دادگاه توی قولنامه قید کرده ماشین صحیح سالم روید شد و خریدار همین طوری قبول کرده و تحویل داده شد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می تونید معامله را فسخ و استرداد ثمن پرداختی را درخواست کنید