مشاوره حقوقی رایگان - استعفای نیروی رسمی آزمایشی

سلام من پرستارم و سال 93 استخدام پیمانی شدم و الان رسمی آزمایشی هستم موقع پیمانی شدن از ما تعهد 5ساله خدمت گرفتن اما الان بدلیل مهاجرت میخوام استعفا بدم باید جریمه پرداخت کنم؟ چه مقدار؟ و ایا ممکنه با استعفای من مخالفت کنن و برای مهاجرت به مشکل بخورم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی فعلا به دلیل کرونا کمتر با استعفا پرستاران موافقت میشودد

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام میزان جریمه همانی است که در تعهدنامه قید شده و شما امضاء کرده اید ولی این مساله ارتباطی به مهاجرت شما ندارد. جهت پاسخگویی سریعتر، سوالات خود را در این صفحه مطرح نمایید. Forum.attorneyiran.ir