مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کاری و میزان حقوق

سلام پدر من 22 سال سابقه کاری اصلی دارد که حدود 10 سال هم سابقه ارفاقی ( سختی کار و مشاغل سخت ) در مرداد ماه 1399 حقوق پدرم را با سابقه 20 سال حساب کردند و 4 میلیون حقوق او بوده است ولی کسی که 30 سال سابقه داره 6 میلیون تومان گرفته است البته قابل ذکر است پدر من بیمه پرداز 33 ساله بوده است. حالا با توجه به گفته های بنده حقوق پدر من باید با 20 سال سابقه ی اصلی حساب شود یا 30 سال سابقه اصلی سابقه ارفاقی ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ به سوال شما در صلاحیت کارشناسان بیمه و تامین اجتماعی است

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سابقه ارفاقی سختی کار مثل سابقه اصلی است. با دیگر ارفاقیها فرق دارد.ارفاقی بازنشستگی فقط سنوات بازنشستگی را کم میکند ولی سختی کار، سابقه حقیقی مؤثر در حقوق است.
ممکن است بخشنامه یا آیین نامه ای آنرا برخلاف قانون بی خاصیت کرده باشد. در این صورت باید ابطال بخشنامه مربوط را از دیوان عدالت اداری تقاضا کنید.
به اداره کار مراجعه و مستندات قانونی محاسبه حقوق را با کمک مشاور بررسی و قانون را با آیین نامه و بخشنامه و دستورالعمل و ابلاغیه ها مقایسه و علت را پیدا کنید.
از راه دور نمیشود.اداره کار مشاور دارد.