مشاوره حقوقی رایگان - سلام من زن عقدی دارم از زن صیغه ایم بچه دار شدم بچم داره به دنیا میاد اسم بچه بره تو شناسنامم دادگاه

سلام من زن عقدی دارم از زن صیغه ایم بچه دار شدم بچم داره به دنیا میاد اسم بچه بره تو شناسنامم دادگاه به نظرتون چه رای میده چون زن اولم اطلاعی نداره و اینکه اسم مادر بچه هم باید بره تو شناسنامم

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام اول باید اثبات زوجیت بدین تاشناسنامه بگیرید چون بچه بی شناسنامه نمیتونه باشه همسر اول شما میتونه دادخواست طلاق بده چون شرط ضمن عقد محقق شده ودادگاه طلاق میده.