مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی تصادف

با سلام و عرض ادب
احتراما درخواست دارم بنده را راهنمایی بفرمایید

خودرو بدون بیمه ادعا کرده در زیرگذر به عابر زده و فوت شده

نه صحنه تصادف داشته
نه آثار تصادف داشته
نه کسی این تصادف رو دیده نه شاهدی داره

و مامور راهنمایی در کروکی اول زده 50 -50

هیت سه نفره زدن راننده صد درصد مقصر و تصادف در زیرگذر نبوده،،

هیئت پنج نفره سه نفرشون زدن صد در صد راننده مقصر و در زیر گذر نبوده
و ،،،دو نفرشون زدن 50-50 به نظر میرسد در زیر گذر بوده

هیت هفت نفره زدن 50-50 و بنظر میرسد در زیر گذر بوده

گزارش هفت نفره به ا ولیا دم ابلاغ نشده و اطلاعی از کارشناسی نداشتن و حتی حضور نداشتن،،

1،،چرا قاضی اعتراض اولیا دم رو قبول نمیکنه ؟که به هیت دیگه ارجاع بده؟

2،،چرا میگه حکم 50 -50 میزنم ؟

4،،آیا اگر 50 -50 حکم بده ،،عابر دیه کامل میگیره یا پنجا درصد ؟

5،،،در کل اولیا دم باید چکار کنن چون راننده به دلیل بیمه نداشتن تلاش کرده تقصیر بندازه گردن عابر ،،در حالی که صدتا دروغ گفته و مطمئنن در زیر گذر نبوده ،،
ممنون

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.اگر دلایل برای اعتراض به کارشناسی و ارجاع به هیات بالاتر داشته باشید معمولا قضات موافقت میکنند اگر دلایل کفایت نکند ارجاع نمیدن ولی در کل به نظر قاضی پرونده و متقاعد کردنش بستگی دارد. بر اساس کارشناسی میخوان رای بدن البته نباید قبل از انشای رای، شفاها رای رو میگفتن. پنجاه درصد دیه تعلق میگیره. اولیای دم رای رو قبول نداشتن اعتراض کنند.به هر روی راننده هم دفاع کردن،شما هم وکیل بگیرید.