مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن سیم کارت

سلام بنده سیم کارتی حدود 5سال داشتم که بنام خودم نبود و متاسفانه جهت بنام زدن زیاد پیگیری نکردم و صاحب سیم کارت فوت کرد و خانواده متوفی هیچ کمکی به من نکردن به دفتر حقوقی ایرانسل مراجعه کردم و سیم کارت من از طریق طرح کاربر بنام اینجانب شد و بعد از 5ماه برادر متوفی بدون داشتن هیچگونه برگ انحصار ورثه به سازمان ارتباطات مراجعه کرده و خط بنده را مسدود کرده است و به هیچ وجه هم جوابگوی بنده نیست 4ماه از این قضیه گذشته و هنوز برگ انحصار ورثه ای ارایه نداده و از انجا که خط من خط کاری بوده و به ان نیاز دارم 4ماه هست که از حق استفاده از خطم محرومم در حالیکه در شاهکار همچنان خط بنام من است
من باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما میتوانید با ارائه مدارک مالکیت خط ایرانسل نسبت به رفع مسدودی خط کاری‌تان اقدام شایسته کنید اما مشروط به شرایطی است که باید در نظر داشته باشید و همچنین وارث متوفی مصمم است جهت توقیف و مسدودی خط پدر مرحومش مدرکی دال بر فوت ارائه دهد از جمله گواهی انحصار وراثت و شما می توانید این موضوع را پیگیری کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید