مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان مستمری پدر و مادر از طرف دختر مطلقه

با سلام خانم مطلقه می‌تواند از مستمری مادر خود در تامین اجتماعی و پدر خود از سازمان بازنشستگی را هم زمان دریافت کند؟ بیمه این خانم به چه صورت می‌شود ؟ تامین اجتماعی ؟ بیمه سلامت؟
سپاس از راهنمایی اساتید محترم

پاسخ ها :

دریافت همزمان مستمری پدر و مادر از طرف دختر مطلقه دریافت همزمان مستمری پدر و مادر دریافت مستمری والدین مستمری بازماندگان مستمری