مشاوره حقوقی رایگان - مراحل ثبت شکایت

با سلام.مادر بنده جهت مسکن مهر حدود 5 سال پیش مبلغی برای شرکتی واریز کرده الان متوجه شدیم شرکت کلا جمع کرده رفته حساب طرف مسدود شده و ساختمان نیمه کاره مونده الان باید چجوری شکایت کنیم از شرکتی که دیگه وجود نداره؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

شرکت اگر ثبت شده باشد دارای شماره ثبت و اطلاعات هویتی است و در سایت روزنامه رسمی قسمت آگهی های قانونی قابل مشاهده است. شکایت کلاهبرداری در قالب شکایت کیفری می توانید شکایت کنید . همچنین دعوای حقوقی مطالبه وجه.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

طبق قرارداد ی که دارید شکایت کنید از شرکت وشخص