مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه

با سلام و احترام خدمت شما اساتید بزگوار، بنده یک هفته پیش تصادفی داشتم که در کنار اتوبان محلی مشخص شده برای عابرین قصد سوار شدن به ماشین جهت رفتن به محل کاررا داشتم و منتظر تاکسی بودم که از همه جا بی خبر، خاوری دنده عقب که راه را اشتباه رفته بود با من برخورد کرد و من تا خواستم بلند شوم بار دیگر با من برخورد کرد (منو زیر گرفت) و من پاهام زیر خاور رفته و تا بالای سر آمد که منجر به شکسته شدن مهره های کمرم شد، و الان راننده میگوید چون این طوری به ایشان بیمه تعلق نمی گیرد، بگو که از بغل من با شما تصادف کردم، آیا در این صورت من هم مقصر شناخته می شوم؟ و دیه کامل به من تعلق میگیرد؟ با سپاس فراوان از زحمات شما

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. در هر صورت دیه به شما تعلق میگیرد و از محل بیمه نامه خودروی مقصر پرداخت میشود و تقصیری متوجه شما نیست.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درهرصورت ودر صورتی که راننده خاور صد درصد مقصر شناخته شود پرداخت دیه متوجه راننده خاور خواهد بود بایک تفاوت وان اینکه درصورتی که صحنه وشرایط ان بنحوی باشد که برابر نظامات حاکم بر محاسبه وپرداخت بیمه ازحیث نوع تصادف مطابقت داشته باشد بیمه از قبل راننده مقصر در قالب بیمه شخص ثالث وتا سقف مقررپرداخت خواهد نمود ودر غیر اینصورت پرداخت خسارت متوجه شخص راننده خواهد بود لذا در هرصورت خسارت وارده ودیه شما باید جبران گردد.