مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند رسمی

با سلام بهمن ماه 96 آپارتمانی را در لاهیجان پیش خرید کردیم حالا موقع تحویل میبینیم که آپارتمان دارای پارکینگ مزاحم دار است با این ادعا که در قولنامه شرطی برای پارکینگ ذکر نشده است. بعد از پیگیری متوجه شدیم که میبایست همان موقع دو طرف معامله برای تنظیم سند رسمی از طرف بنگاه به یک دفتر ثبت معرفی میشدند که متاسفانه نه فروشنده و نه بنگاهی این کار رو نکردند و ما هم به خاطر ابهامات فراوان قولنامه خیلی متضرر شده ایم. خواستم بپرسم حالا که سند تک برگی به اسم فروشنده صادر شده راهی برای ما جهت احقاق حقمان باقی مانده؟ آیا میتوانیم از فروشنده و بنگاهی شکایت کنیم؟ و اینکه مشخصات یک وکیل مجرب ملکی در لاهیجان و حومه را میخواستم. با تشکر

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام درهرصورت ازطریق حقوقی دادخواست الزلم بهتنظیم سند به طرفیت فروشنده بدین دادگاه اوراملزم به سند زدن میکنه.

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

شما می توانیدازدادگاه الزام فروشنده به انجام تعهدبخواهید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از معرفی وکیل معذورم اما درخصوص اصل موضوع قانون پیش خرید ساختمان اخیر التصویب مقرر نموده است متصدیان املاک صرفا می توانند طرفین را به دفاتر اسناد رسمی دلالت کنند ودر صورتی که از زمان تنظیم قرارداد کمتر از دوسال گذشته باشد شما می توانید طرح شکایت کیفری در این خصو نمائید ودرغیر این صورت موضوع مشمول مرور زمان گردیده است ودر قالب طرح دعوی حقوقی احقاق حق نمائید .