مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه

سلام خسته نباشید
سوالی که دارم این است که برای من پیامکی از طرف دادگاه اومده که رای صادر شد میخواستم بدونم با این پیامک به دادگاه باید بروم یا خودشان زمان میدهند و اینکه شخصی که ازش شکایت شده هم باید باشد
مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در صورتیکه در سامانه ثنا ثبت نام نمو ده باشید رای دادگاه بصورت الکترونیکی به حساب کاربری شما ارسال ویک پامک برلی شما خواهد امدوبا متصل شده به سامانه ابلاغ میتوانید متن رای خود را ملاحظه فرمایید
موفق باشید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام نموده اید به یکی از دفاتر خدمات قضائی ویا شخصا از طریق انترنت با ورود به سامانه موصوف از جزئیات موضوع مطلع شوید .