مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد در تکمیل ملک

با سلام و احترام.
ما 4 مالک هستیم که 10 سال پیش با سازنده ای قرارداد مشارکت در ساخت نوشتیم.
متاسفانه سازنده کلاهبرداری کرد و تا الان 7 سال هست که زندان کرج هست.
تحویل ملک ما مالکین سال 94 انجام شد.
معارضین که 20 نفر بودند ( برای 9 واحد ) بالاخره 9 نفرشان سال 98 رای تحویل واحد گرفتند و شروع به ساخت ساختمان نیمه کاره کردند.
خرداد 99 تفاهم نامه ای با ما (4 نفر مالک ) نوشتند مبنی بر این که هزینه داخل واحد ما را انجام بدهند و در پایان کار ما طی صورتجلسه ای پرداخت کنیم.
چندین ماه هست که تمامی واحدها آماده هستند و چندین نفر از معارضین یا واحدشون رو اجاره دادند و یا ساکن هستند.
ولی هر چه ما میگوییم بیایید حساب و کتاب کنیم تا هزینه ها را پرداخت کنیم تا آن ها هم به ما کارت آسانسور و ریموت درب را بعد تسویه به ما بدهند،
ولی دفع الوقت می کنند و نه کارت آسانسور و ریموت به ما تحویل نمی دهند و نه برای تسویه حساب به ما جواب می دهند.

در صورتی که عملا ما از واحد هایمان نمی توانیم استفاده کنیم و از این بابت 4 ماه هست که متضرر شده ایم.

سوال :
1) برای ملزم کردن آنها چی کار کنیم ؟
2) برای جبران ضرری که به ما تحمیل کرده اند، آیا شکایت کیفری باید کرد؟
3) چه مدت زمان میبرد تا به نتیجه برسیم و ریموت درب و کارت آسانسور را تحویل بگیریم؟

ممنون از پاسخگویی شما .

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با ارسال اظهارنامه مراتب را اعلام کنید و با تامین دلیل موارد را برای دادخواست حقوقی ورود خسارت مهیا کنید