مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر در صورت داشتن سابقه بیمه

با سلام. بازنشسته تامین اجتماعی و مجرد هستم. حقوق پدر فوت شده ام به من تعلق میگیرد؟
سهم مادرم و خواهر مطلقه ام چقدر هست؟ خواهرم فرزند پسر از کار افتاده دارد و تحت پوشش بیمه پدرم هست و از حقوق پدرم به نوه از کار افتاده تعلق میگیرد 30 ساله هستند و تحت پوشش بیمه کشوری پدرم هست. مادرم چند درصد و خواهرم چند درصد؟ به پسر او تعلق میگیره ؟ به من که بازنشسته تامین اجتماعی 50 ساله و مجرد هستم، تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

اشرف صادقی بابلان

اشرف صادقی بابلان :

با سلام

1_شما چون خودتان بیمه تامین اجتماعی هستید، نمیتوانید از بیمه پدرتان استفاده کنید
2_ حقوق پدرتان به نوه از کار افتاده ایشان هم تعلق میگیرد
3_ حقوق پدرتان تقسیم بر 3 میشود و بین مادر و خواهر و خواهرزاذه شما تقسیم میشود.