مشاوره حقوقی رایگان - فراری دادن دختر برای ازدواج

سلام، خسته نباشید .بنده 19 سال دارم و حدود یک و نیم سال هست که با یک خانم همسن خودم از یک شهر دیگر رابطه مجازی دارم. رابطه ما اون طور مجازی که به نظر میاد نیست. من شهر اردبیل هستم و اون در شهرکرد هست. من در این یک و نیم سال همیشه کنار او بودم چون پدر و مادر او از هم جدا شدند و پدر او در یک شهر دیگر زندگی میکند و ایشون با مادرش زندگی میکند و مادر او ذره ای به دخترش اهمیت نمیدهد و دائما اون رو اذیت میکند و باعث شده دختر بیماری قلبی بگیردو حتی اقدام به خودکشی کند که من مانع این مسئله شدم و همیشه کنار او بودم. شرایط اوخیلی ناجور هست و هیچ کس او را حمایت نمیکند. پدر و مادرش فقط ادعای پدر و مادر بودن دارند. در حالی که اصلا به حال اون اهمیت نمیدهند و فقط حساس هستند که با هیچ پسری نباشد و ایشون هم اصلا وجود من رو مطرح نکردند. بنده دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی ام و به صورت پاره وقت کار میکنم و وضع مالی خانواده ام هم معمولی هست. این همه توضیح دادم تا موقعیتمون رو به شما بزرگواران توضیح بدهم.
ایشون در خانواده مورد آزار روحی و گاهی جسمی قرار میگیرند و من قصد دارم ایشون رو فراری بدهم. اگر خانواده اش شکایت کنند مشکلی ایجاد میشود؟
ایشون هم دختر هستند و باکره هستند و من قصد به آسیب به عفاف ایشون ندارم و فقط میخوام به طور قانونی با ایشون ازدواج کنم. اگر رضایت پدرشون در این موضوع نباشد میتونیم عقد کنیم؟ اگر شکایت کنند میتونند دختر رو به شهرشون برگردونند و اجازه ندهند با من در ارتباط باشد؟ چی کار باید بکنم؟ لطفا توضیح بدهید. وضع مالی پدر ایشون خوب هست و خوب تامین مالی میکنه ولی از لحاظ مهر و محبت کلا در کمبود هستند.
آیا میتونم ایشون رو به عقد خودم دربیاورم؟ کار من هم کارگری هست و میتونم با پشتیبانی خانواده خونه اجاره کنم. ممنونم اگر راهنمایی کنید و در این یک سال و نیم که باهم هستیم و همیشه حمایتش کردم. شاید رابطه مجازی مسخره بیاید برا خیلی ها ولی واقعا کارهایی برای ایشون کردم که در رابطه در یک شهر از این کارها نمیکنند و هیچوقت قصد سوء استفاده و این ها نداشتم و همیشه سعی من کمک بوده به خاطر علاقه ام

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خانم می تواند دادخواست اذن ازدواج را به دادگاه ارائه دهد دادگاه بررسی می‌کند در صورت واجد شرایط بودن شما اذن ازدواج را صادر می‌نماید