مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین باغی به مسکونی

سلام. یک زمینی به متراژ 900 متر دارم. در طرح هادی روستایی قرار دارد و درخواست تغییر کاربری مسکونی رو یه بنیاد مسکن دادم. کمیسیون تشکیل شده و به علت یکپارچه بودن اراضی مخالفت شده است. چند مدت پیش کل زمین رو دیوارکشی کردم. البته کلیه استعلامات بنیاد و جهاد و منابع و ... انجام شده بود و زمین دو طرف همسایه ها هم مسکونی هست و از 10 سال پیش خونه ساختند. آیا دیوارکشی مشکلی در کاربری ایجاد میکند؟ الان باید برای تغییر کاربری چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب گرامی. برابر با تبصره 5 ماده 2 قانون اصلاح قانون حفظ اراضی زراعی و باغها : «اراضی داخل محدوده قانونی روستاهای دارای طرح هادی مصوب، مشمول ضوابط طرح هادی بوده و از کلیه ضوابط مقرر در این قانون مستثنی می‌باشند». از انجا که طبق تبصره 5 ماده 2 قانون مزبور کاربری زمین حضرتعالی از شمول قانون ذکر شده خارج و مشمول ضوابط طرح هادی روستای محل وقوع ملک شماست، باید پیگیر امور خود از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان باشید.