مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

سلام. من خانمی شاغل هستم و از ازدواج من 7 سال میگذرد. همسرم حدود 2 سال هست روی فوتبال شرط بندی میکند و حدود 300 میلیون پول از دست دادیم. من 4 ماه قهر رفتم و یک سال پیش دوباره برگشتم چون همسرم قول داد که انجام ندهد اما در این مدت پنهانی انجام میداد و چند هفته پیش متوجه شدم که کنار نگذاشته بوده. روابط ما خیلی سرد شده و دیگر کلا به او بی اعتماد هستم و افسرده شدم. الان 2 هفته است قهر کردم و اومدم خونه پدر و مادرم و میخواهم جدا بشوم ولی شوهرم نمیخواهد و 2 جلسه است که میرود مشاوره تا عادت قمار رو ترک کند و میگوید همه چی درست میشود. خواهش میکنم کمکم کنید. با مشاور او هم صحبت کردم و گفتند حدود یک سال باید حواسمون به او باشد تا ترک کند. خواهش میکنم کمکم کنید میترسم به او فرصت بدهم و برگردم و دوباره بعد 1 سال باز متوجه بشوم که پنهانی شرط بندی میکند. بدبختی پسر خاله هم هست و در فامیل خیلی برای من سخت شده که از هم جدا بشویم. نمیدونم مشاوره کمک میکند ترک میکند یا نقش بازی میکند تا من برگردم.
خواهش میکنم کمکم کنید. مریض شدم و کلی رنج و عذاب کشیدم. به او بی اعتماد هستم و فوق العاده هم پنهان کاری میکند و کلا دوست ندارد کسی در کار او جست و جو کند؟ خواهش میکنم کمکم کنید تصمیم درست بگیرم و آرامش داشته باشم

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
موضوع شما احتیاج به مشاوره خانواده و روانشناس دارد که پس از کراجعه به انها در صورت حل نشدن مشکل میتوانید برای طلاق به وکلا و مشاوران حقوقی رجوع کنید