مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نیروی انتظامی در صورت خودزنی

سلام. من پنج سال پیش بهخاطر یه سری مشکلات خودزنی کردم و روی دست من جای تیغ است. الان برای گزینش درجه داری نیرو انتظامی میخواهم بروم. میخواستم بدونم من رو قبول میکنند یا نه؟

پاسخ ها :

استخدام در نیروی انتظامی در صورت خودزنی استخدام در صورت خودزنی درجه داری نیروی انتظامی استخدام