مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخفیف مجازات و تعلیق حبس

با سلام اینجانب که به اتهام سرقت به 21 ماه حبس محکوم شده ام حال نمیدونم چونکه بنده 3 فقره سابقه دیگر هم دارم گفتم ببینم بعد از گذراندن یک سوم از حبس خود باقیمانده حبسم را میتوانم به صورت تعلیقی در بیاورم...
و بعد من اموال شاکی ها رو پس دادم ولی رضایت ندادن و قاضی هم توی دادنامه ام نوشته که رد مال منتفی است و حکم برائت کلی و قرار منع تعقیب را برایم صادر کرده است گفتم ببینم الان میتوانم درخواست تخفیف مجازات بزنم بر روی پرونده ام با تشکر اگر جواب بنده رو بدین تا یک عمر دعاگوی شما و خانواده محترمتان باشم...

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتوانید درخواست بدهید و مانعیتی وجود ندارد و شاید مشمول تخفیف بشوید؛،تنها عامل بازدارنده میتواند سابقه کیفری شما باشد زیرا قاضی ملاک عمل قرار میدهد

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
درخواست تخفیف مجازات موضوع ماده 483 قانون آیین دادرسی کیفری منوط به اخذ رضایت مکتوب شکات است و اگر رضایت شکات را اخذ نکرده اید نمیتوانید از این حق استفاده کنید ،اما پس از رد مال ،میتوانید با تحمل یک سوم از حبس ،درخواست آزادی مشروط یا تعلیق مجازات کنید و عفو نیز شامل شما میشود.
موفق باشید