مشاوره حقوقی رایگان - داشتن برگ سبز خودرو بدون قولنامه و دادن وکالت فروش برای انتقال سند دفترخانه ای

برادرم ماشینی به من داده است که ماشین به اسم زن داداشم بوده و ایشون یک وکالت تعویض پلاک به خودشون و غیر به برادرم دادن چون پول ماشین داداش داده بوده حالا داداش همون وکالت به من انتقال داد و با اجازه خودشون من تعویض پلاک به اسم خودم کردم زن دادشم سند دفترخونه ای داره و ما سند سبز ایا میتونن درخواست برگشت مال انجام بدن و من میتونم با قانون جدیدی که اخر سال 99 اومده ماشین به کسه دیگه انتقال بدم و انتقال سند دفترخونه ای هم انجام بدم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

وقتی وکالت در تعویض پلاک را به شوهرش داده یعنی انتقال ماشین رو قبول داره