مشاوره حقوقی رایگان - زمین کلاردشت

با سلام و عرض ادب
بنده حدود 14 سال پیش از طریق شرکتی ساختمانی اقدام به خرید 300 متر زمین در اطراف کلاردشت نمودم. در ابتدا قرار بود این زمین ها دیوار کشی گردد حتی قرارداد هم با ما بستند و هزینه اخذ گردید. بعد از مدتی به بهانه بهم خوردن شراکت مالکان زمین، پول دیوار کشی عودت داده شد و کل وعده های داده شده جهت ساخت و ساز ویلا به فنا رفت. لازم بذکر است این زمین ها دارای دفترچه مالکیت شرکتی و دارای مهر و امضای دهیاری می باشد که به تازگی دهیاری اعلام کرده این زمین ها متعلق به منابع طبیعی می باشد و پاسخگوی ما نیستند و میگویند باید با چشمان باز خرید می کردید! شرکت فروشنده زمین همچنان فعال می باشد و پس از هربار پیگیری از مدیریت پاسخ درستی نمی دهند و می گویند پول بیشتری بدهیم تا در مکان دیگری به ما زمین بدهند!!!
لذا خواهشمند است راهنمایی بفرمایید بهترین راه برای شکایت چیست؟
با تقدیم احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.