مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام و خسته نباشید.
سه ماه پیش از شرکت من فردی در مشهد مبلغ 30میلیون نسکافه خرید و ما قرار شد بار را دو هفته بعد ارسال کنیم که بار برامون نرسید و ما به مشتری فاکتور با مهر و امضا شرکت و همچنین سه نسخه قرارداد با مهر و امضا شرکت ارسال کردیم و نتونستیم بار را اماده کنیم و شرکت به دلیل بدهکاری های زیادی که داشت نشد کارمون را ادامه بدیم و تقریبا ورشکست شدیم. مشتری ما زنگ زد گفتیم صبر کنید نهایتا تا دو هفته دیگه پولو بهتون برمیگردونیم و فکر کرد که نمیخواهیم بهش بدیم. و به اگاهی شهر خودش از ما شکایت کرد و حساب شرکت را از طریق اگاهی مسدود کرد. از اگاهی با بنده تماس گرفتن گفتن پولو بزنید چند ساعت بعدش باز تماس گرفتن گفتن شاکی میگه رضایت نمیدم پول نزنید. شاکی تماس گرفت که باید دوبرابر مبلغ را بزنی که رضایت بدم.
طرف هم تهدید میکنه که شکایت کلاهبرداری کردم بازداشتت میکنم... درصورتی که در ابلاغیه من فقط یک شکایت اونم برای شورای حل اختلاف امده.
اما اگاهی الان حساب شرکت را مسدود کرده.
و اگاهی گفت که اظهارات شما را دادیم بازپرس دیگه اون تصمیم میگیره و ابلاغیه میاد.
الان باید چیکار کنم؟
نمیخام برای خودم و اعتبار شرکت مشکلی پیش بیاد و اینطور جاها پام باز بشه
لطفا برادرانه من رو راهنمایی کنید.
خیلی متشکر

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

چاره ای ندارید غیر از جلب رضایت شاکی