مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت راه عبور

با سلام. جوی باغ ما از کنار باغ بالایی می آید و دادگاه هم 3 متر به نفع ما داده است. حالا باغ بالایی مانع از رفت و آمد ما شده است. آیا می توانیم با ماشین رفت و آمد کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر از قدیم راه عبور شما از همان محل بوده است ،میتوانید کما فی السابق از،آن راه تردد کنید و نمیتواند ممانعت کند و درصورتیکه از تردد شما ممانعت کند میتوانید به اتهام ممانعت از حق شکایت کنید .
موفق باشید