مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از عقب با ماشین پارک شده

با سلام در هنگام رانندگی به منظور پیاده کردن دوستم در کنار راه توقف کردم بصورت دوبل که پس از گذشت مدتی که در ماشین بودم موتور سواری با شدت به عقب خودرو بنده برخورد نمود. ترافیک در هنگام تصادف وجود نداشت و جاده سه بانده بود. در این صورت مقصر چه کسی است؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

به نظر محل توقف شما مجاز نمی باشد و موتور سوار هم بی احتیاطی کرده و فاصله را رعایت نکرده و به جهت عدم توجه به جلو مقصر است در هر حال کارشناس و افسر کاردان فنی می بایستی درصد تقصیر هر دو طرف را مشخص کند