مشاوره حقوقی رایگان - بیماری در حین خدمت

با سلام پسرم بعد از اعزام به سربازی و بعد از گذشت چندین ماه از دوره ی خدمتش متاسفانه دچار بیماری مغز و اعصاب شده است و حدود دوماه است که در بیمارستان بستری شده و قادر به انجام هیچ کاری نیست دکتر ها هم هنوز پی به علت اصلی بیماری ایشان نبردند تا آن را مداوا کنند. امکان این که پسرم خدای ناکرده فوت کند و یا معلول گردد زیاد است و از طرفی نظام وظیفه در صدد معاف نمودن پسرم هستند. سوال من این است اگر نظام وظیفه پسرم را معاف کنند. غرامت و یا هزینه های درمان به پسرم تعلق می گیردیا نه؟ خدای نکرده اگر پسرم فوت کند دیه فوت سرباز تعلق می گیرد؟ چون بیماری پسرم در دوران انجام خدمت سربازی اتفاق افتاده است. در صورتی که نظام وظیفه به من غرامت ندهد چه کاری باید انجام بدهم؟ باتشکر ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

اگر این بیماری از قبل تشخیص داده بشه که در شخص نهان بوده و حال ظهور پیداکرده خیر دیه تعلق نمی گیره