مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

من یک اپارتمان بدون پارکینگ دارم و کلا 10 واحد هستیم که الباقی که پارکینگ دارند میخواهند که موزاییک کف پارکینگ را عوض کنند من اعلام کردم که پارکینگ ندارم نباید هزینه بپردازم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نظر به اینکه پارکینگ جز مشاعات است لذا موکلف به پرداخت هزینه تعمیرات ان هستید مگر اینکه سایر ساکنین برخلاف ان توافق نمایند