مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن زمان وکالت نامه

باعرض سلام بنده 4سال پیش ماشین از بنگاه خریدم پول ماشین را تمام دادم بعد برایم وکالت نامه قطعی منقول داد ولی مبایعه نامه در دستم نیست الان که مهلت تعویض پلاک تمام شده از فروشنده می خوام بیاد برای تمدید ولی از من 2میلیون پول می خواد مبایعه نامه در دستم نیست بنگاه هم بسته شده نمی تونم مبایعه نامه را بگیرم راهش چیست باتشکر

پاسخ ها :

حسين  خير الهي اقجه

حسين خير الهي اقجه :

درصورت عدم همکاری فروشنده دادخواست اثبات وقوع بیع والزام فروشنده به تنظیم سندارایه دهید