مشاوره حقوقی رایگان - شکسته شدن موبایل در تصادف و نحوه مطالبه جبران خسارت آن

سلام و وقت بخیر. کامیونی با موتورسیکلت بنده برخورد کرد که پس از کشیدن کروکی راهنمایی رانندگی و گزارش 110،راننده کامیون مقصر شد. میخواسم ازتون بپرسم بنده چطور میتوانم خسارت وارده به لوازم شخصی مانند ساعت مچی یا موبایلی که در تصادف شکسته و خسارت شکستن ارتودنسی خود رو بگیرم.
تصادف هم جرحی بوده و هر دو وسیله به پارکینگ منتقل شدند و با حضور فرد مقصر در دادگاه و پذیرفتن مقصر بودن، دادیار دستور ازادی ماشین فرد مقصر را داد و به بنده گفت که نامه پزشکی قانونی را برای دادگاه ببرم.
حال بنده چطور میتونم خسارات وارده به ساعت مچی و موبایل خود را مطالبه کنم و باید به کدام مرجع شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

.با سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت رو پیرو شکایت کیفری مطرح شده به دادگاه کیفری یا به صورت مستقل به دادگاه حقوقی بدید.سپاس