مشاوره حقوقی رایگان - نحوه باز پس گیری وجه قرضی از غیر (وصول مبلغ بستانکاری از فردی که به ایشان قرض داده ام)

درود
بنده روز سه شنبه مورخ 99/11/21 مبلغ 9000000 ریال به شخصی قرض دادم و ایشان هم متعهد گردید روز شنبه 99/11/25 بدهی خود را با من تسویه نماید. که متأسفانه تاکنون اقدام مذکور را انجام نداده و هر روز به بهانه های مختلف پرداخت بدهی خود به اینجانب را به روز دیگر موکول کرده و تقریباً روشن است که قصد تسویه حساب ندارد و هر روز که من پیگیر مطالبه خود از ایشان هستم یا با پیامک های توهین آمیز و یا وعده های دروغین مواجه می شوم. ضمناً بنده از ایشان در اپلیکیشن موبایل بانک تجارت در گوشیم رسید وجه انتقال به کارت ایشان را دارم. خواهشمنداست ابتدا بنده را در نحوه بازپس گیری بستانکاری خویش از وی راهنمایی فرمایید.
و آیا با وجود شیوع بیماری کرونا امکان دارد بدون مراجعه به دادسرا یا کلانتری طرح دعوی نمود.
با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم نمایید.در مرحله اول نیازی به مراجعه حضوری نیست، ودر مراحل بعدی به شما ابلاغ خواهد شد.