مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک مهریه

پدرم قسمتی از منزل خود که در آن ساکن هستند رو به عنوان مهریه همسر برادرم به صورت مشاع دادند.
همسر برادرم عقدی هستند و هنوز با هم زندگی نکردند. این خانم رابطه شون رو با برادرم قطع کرده و خلع ید منزل پدرم رو از دادگاه گرفتند. قبلا دادخواست اجاره داده بودند. که از طرف دادگاه رد شده بود.
این مشکل رو میشه حال کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

زن صرفا با عقد مالک نصف مهریه خود می شود،مگر اینکه با شوهر نزدیکی داشته باشد که در این مالک کل مهریه خواهد
-نسب به موضوع شما و اقدام پدرتون ایشون مالک مشاعی ملکه(یعنی با پدر شما شریک در ملک خواهند بود)و با این توضیح اقدامی حقوقی که می تونند انجام بدن صرفا درخواست تفکیک ملکه(نه خلع ید)که در این صورت پدر شما باید یا سهم ایشون رو خریداری کنند یا سهم خود رو بفروشند،و در صورت عدم امکان ملک موصوف باید از طریق مزایده به فروش برسه